San Sebastian, vapaa-aika ma-to


Keskiviikkona oli koko jakson paras ilma. Olin rannalla ja pääsin suppailemaan. Suppaus onnistui vain polvilleen, kun oli aaltoja. 




Nousuvesi meinasi yllättää ;-D oli vähän siirryttävä kuivemmalle hiekalle.

Illalla pääsin viettämään aikaa työkavereiden kanssa 10 km:n päässä olevalle siideritilalle. Söimme perinteistä ruokaa ja maistoin siideriä. Se on aivan erilaista kuin Suomessa. 












Juomaa laskettiin lasin pohjalle pieni määrä kerrallaan suoraan tynnyristä. Juomaa juotiin vähän ja loput eli pohjalle laskeutunut sakka heitettiin lattialla näkyvään viemärikouruun. 

Illan lopuksi kuullu käydä alakerran baarissa kahvilla eli lopuksi solo.


Tiistaina alkoi olla lämpöä ja aurinkoa. Sitä on luvattu jatkossakin. Pääsin tänään lähtemään pikkuiselle  Santa Claran saarelle, joka sijaitsee lähellä La Conchan rantaa. Kivisellä saarella on majakka ja siellä voi kävellä tai ottaa piknikkieväät mukaan. Satamassa on pieni kahvila. Minä pääsin yksityiskuljetuksella saarelle. Osa matkustajista kävi pidemmän kierroksen veneellä.






Palasin kaupunkiin ja tein pyörälenkin rantoja pitkin.


Pyykkien kuivastusta



Kookosjäätelö (maidoton) on parasta.


Tänään oli enemmäin uimareita kuin muina iltoina.

Maanantaina töiden jälkeen lähdin kaupunkiin ja satamaan. Yritin lähteä laivalla pienelle saarelle, mutta vesisateen vuoksi heillä ei lähtenyt laivaa risteilylle. Suunnanmuutos ja tuliaisten ostoon. Kauppoja olan vähän kiertänyt, mutta mietään erityistä ei ole löytynyt.

Suuntasin kauppahalliin katselemaan tarjontaa. Kävin samalla Lidlissä, jossa valikoimat ovat hieman erilaisia.







Lopuksi iltauinnille. Lämpötila oli 17 astetta ja merivesi 19 astetta. 
Nyt aikaisin nukkumaan, kun huomenna lähden töihin jo 7 aikoihin aamusta.


Kommentit

  1. Siellä näyttää olevan tehokas kaksiviikkoinen meneillään niin työn kuin vapaa-ajankin puolesta! Tosi kiva lukea Gureakin toiminnasta, vaikuttaa monipuoliselta ja sellaiselta mistä meilläkin varmasti jotain opittavaa. Tsemppiä ja toivottavasti aurinkoa tokaan viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin täällä on valtavasti erilaista toimintaa ja opittavaa. Kaksi viikkoa on sopiva aika nähdä erilaista toimintaa ja toki myös osallistua moniin vapaa-ajan mahdollisuuksiin. Sää on ollut työntekoon sopiva aika. Muutaman sadeaamun olisin voinut jättää väliin. Onneksi näin loppuajasta aurinkokin paistaa ja tuo lämpöä ja tällä hetkellä saan nauttia rannalla olosta ja uimisesta. Monta kokemusta rikkaampana on kiva palata kotiin. See you ☀️

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

GUERAK, 13.9 keskiviikko Harrobi-ohjelma

GUREAK maanantai 18.9 Zerbizuak ja Marketing

GUREAK, tiistai 12.9 Akademi Kafe ja yliopiston ruokala