Henkilöstönkansainvälisyyspolku ‐hankkeen vaihtojakso Isle of wight College 17-19.11.2018

Viikonloppu alkoi mukavasti tutustuessa Southamptonin kaupunkiin. Kävin tutustumassa Titanic laivan muistomerkkiin, Tudor Houseein ja kiertelin kaupungilla ostoksilla ja katsomassa millainen kaupunki Southampton on. Aamupäivästä oli vähän tuulista ja kylmää, mutta iltaa kohden keli lämpeni jonkun verran ja oli oikein mukava katsella ja kierrellä kaupunkia. Kaupungissa olivat alkaneet myös joulun ajan markkinat, joten porukkaa piisasi ja erilaisia kojuja oli joka lähtöön.



Southamptonin keskustan vanhaa kaupunkia.




Titanic laivan muistomerkki. Laiva lähti aikanaan neitsytmatkalleen Southamptonista, joten historian merkitys on suuri traagiselle tapahtumalle.



Joulumarkkinameininkiä



Ison ostoskeskuksen joulunavausta



Tudor House, jossa näkyy Southamptonin historia monessa mielessä.




Sunnutaina kiertelin katsomassa Cowesin kaupungin toista puolta, jossa on kauniita satamalaivoja ja huikeita maisemia. Kävin tutustumassa myös Osboune Houseen, joka on ollut kuningatar Victorian kesäasunto 1800-luvun loppupuolella. Nykyään historiallinen museo, jossa saa nähdä sen aikakauden huonekaluja, tauluja, astioita, patsaita ja kauniita puisto- ja rantamaisemia










Kuningatar Victorian oman rantabulevardi



Maanantaina tutustuin Ryden kaupungissa Safe Harbourin toiminta. Paikka on aika uusi collegen harjoittelupaikka, jossa toimitaan kahvilassa, harjoitellaan sitä kautta asiakaspalvelua, matematiikkaa ja askarrellaan erilaisia käsitöitä.



Pääsin seuraamaan myös näin vanhana teekkarina insinöörin taidonnäytettä, jossa korjattiin kahvilakioskin uima-altaan lämmityssysteemiä. :)


Kahvilaan oli tullut äitiä lapsineen, kahvilan tiloissa on pieni uimahalli, jossa lapset ja aikuiset voivat opetella uimaan ja saavat myös erilaisia terapiauinteja, jos sellaisiin on tarvetta.



Päivät ovat olleet oikein antoisia. Vielä olisi pari päivää ja sitten kotiin lähtö lähenee.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

GUERAK, 13.9 keskiviikko Harrobi-ohjelma

GUREAK maanantai 18.9 Zerbizuak ja Marketing

Henkilöstönkansainvälisyyspolku ‐hankkeen vaihtojakso Isle of wight College 20-21.11.2018